"MUVALA MI JE MUŽA I SLALA MU GOLE FOTOGRAFIJE": Kad je saznala ŠTA NJENA DRUGARICA RADI, usledila BRUTALNA OSVETA
Priprema brutalne osvete..., Foto: Profimedia

ŠOK

"MUVALA MI JE MUŽA I SLALA MU GOLE FOTOGRAFIJE": Kad je saznala ŠTA NJENA DRUGARICA RADI, usledila BRUTALNA OSVETA

Otkrila je izdaju na najgori način

Objavljeno:

Jedna žena je priznala na internet forumu da je poslala gole fotografije svoje, navodno, najbolje drugarice, celoj grupi u dopisivanju kao čin osvete. Ova neočekivana priča došla je do javnosti putem društvene mreže Redit, gde je korisnica podelila svoje iskustvo.

- Prvo, mrzela je mog muža. Smatrala ga je jadnikom. Pod “jadnikom”, mislila je da je voleo i poštovao mene i nije švrljao sa strane. On je bio toliko siguran u sebe da mi je rekao da mu se sviđam posle trećeg sastanka i kada me je zaprosio, priznao je da je bio zaljubljen od našeg prvog sastanka. S druge strane, ja sam toliko zaljubljena u njega i njeno tzv. šaljenje na račun mog supruga mi nije smetalo. Sve što sam rekla bilo je da želim da ona doživi istu, pravu ljubav, jer samo će tada razumeti zašto sam s njim. Međutim, drugi naši zajednički prijatelji su primetili da nešto nije u redu sa njenim ponašanjem prema mome mužu - započinje priču ova žena.

Nije mogla ni da sanja šta će dočekati od najbolje drugarice

Nije mogla ni da sanja šta će dočekati od najbolje drugarice
Nije mogla ni da sanja šta će dočekati od najbolje drugaricefoto: Profimedia

Kako je navela, odlučila je da se osveti nakon što je saznala da je njena prijateljica slala flertujuće poruke njenom suprugu, a zatim mu je čak poslala i gole fotografije.

- Pre dve nedelje, poslala je mom mužu poruku u kojoj je rekla da je zaljubljena u njega. Nije joj odgovorio, pa je nastavila da mu šalje poruke. Na kraju joj je odgovorio da prestane, jer mu je veoma neprijatno i da ne oseća isto prema njoj. Takođe je naglasio da je ja volim pa ne bi želeo da dođe do problema. I pored svega toga nedelju dana kasnije, poslala mu je gole fotografije. Bila sam iskreno povređena i rešila sam da se suočim sa njom. Jede večeri bili smo svi tu, uz uobičajenu grupu prijatelja. Zamaglila sam njene gole fotografije, osim njenog lica i poslala svima skrinšotove onoga što je napisala mom mužu - objasnila je ona, a o tome je pisao i The Sun.

Bila je besna kada je videla šta je slala njenom suprugu

Ova priča izazvala je različite reakcije, a jedna osoba je čak podržala postupak korisnice Redita, izjavljujući da je "uradila pravu stvar". Iako je reakcija većine podržala ovaj postupak osvete, mnogi su podeljeni oko moralnosti takvih dela. Neki su se zapitali da li je ova mera bila preterana ili je bila opravdana, kao odgovor na nepoštovanje u vezi. Prijateljstvo, koje je prethodno bilo duboko i blisko, sada je očigledno uzdrmano ovim događajem, posle čega nikada više neće biti isto.

BONUS VIDEO:

24:50

KVIZ-S07-EP09

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.